CHOCOLADFABRIEK BELGIË - MAGIC CHOCOLATES

Bij Magic Chocolates vinden we dat iedereen van chocolade moet kunnen genieten. Daarom maken we een heerlijke chocolade die ook volledig allergenenvrij is.

Kinderen met een voedingsallergie zien lachen en voor de eerste keer in hun leven chocolade zien smullen, maakt ons gelukkig. Mensen met diabetes die toch kunnen proeven van chocolade, daar doen we het voor! We zijn dan ook enorm blij dat steeds meer mensen de weg vinden naar Magic Chocolates.

AMBACHTELIJKE CHOCOLADE

Ook fijnproevers kiezen specifiek voor Magic chocolade, ambachtelijk gemaakt volgens de traditie van de Belgische chocolademakers. Wij koesteren die appreciatie voor een puur en fijn chocoladeproduct dat het verschil maakt. 

 

We gaan voor de perfecte smaaksensatie en gebruiken daarom enkel cacao die met zorg gecultiveerd en verwerkt wordt. Bij een bezoek aan de plantages in Peru hebben we zelf kunnen zien hoe de boeren daar hun biologische cacao cultiveren en wij geloven dat dit de enige juiste manier is.

Ook onze verpakkingen zijn gekozen met respect voor het milieu: biologisch afbreekbaar en bedrukt met vegetale inkten op graskarton. Als groene pioniers in de chocolademarkt, houden we zo onze ecologische voetafdruk minimaal.

THE BELGIAN CHOCOLATE FACTORY

Wil je meer weten over Magic Chocolates en The Belgian Chocolate Factory? Bekijk dan de video's hieronder! Of contacteer ons voor meer info.

Heb je een vraag of een suggestie?

Wil je graag meer weten over Magic chocolade?

Neem contact met ons op!

THE BELGIAN CHOCOLATE FACTORY BVBA

PEPERSTRAAT 7 - 9230 WETTEREN (BELGIË)
+32 9 349 30 19

INFO@MAGIC-CHOCOLATES.BE

©2021 - THE BELGIAN CHOCOLATE FACTORY

0
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon