Een nieuwe thuis voor Magic Chocolates

Bijgewerkt op: 30 mrt. 2020

Magic Chocolates werd opgericht in 2014. In november 2017 werd het handelsfonds overgenomen door The Belgian Chocolate Factory. Dit jonge bedrijf uit Wetteren is nu eigenaar en producent van dit uniek Belgisch chocolademerk en heeft de ambitie om te groeien.


In augustus 2018 werd dan ook een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen in Wetteren. Deze magische Chocolate Factory laat toe om de productie te professionaliseren en te laten groeien.


Waar Magic Chocolates vroeger volledig met de hand verpakt werd, gebeurt dit nu deels machinaal. Automatisering en duurzaamheid gaan echter hand in hand bij The Belgian Chocolate Factory. De sleeve is 100% eco-karton met 25% gras en wordt bedrukt met vegetale inkten, de flow pack is bio afbreekbaar. Als groene pioniers in de chocolademarkt, houdt het bedrijf zijn ecologische voetafdruk minimaal.


Ines De Backer, Guy De Backer en Helga De Ridder van Magic Chocolates in Wetteren.

De ambities van The Belgian Chocolate Factory gaan echter verder. De nieuwe locatie is voorzien op een professionele eigen productie en op groei in de toekomst, zowel voor Magic Chocolates als voor een productie onder private label. Nieuwe smaken of andere merken behoren dus in de toekomst zeker tot de mogelijkheden.


The Belgian Chocolate Factory denkt met jou mee om het juiste product te ontwikkelen. Van holgoed tot een uniek chocoladegeschenk, geen uitdaging is te groot.


89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven