Magic Chocolates wint 2 prestigieuze LUXlife Awards!

Bijgewerkt op: 30 mrt. 2020

Eind 2019 werd Magic Chocolates maar liefst 2 keer bekroond met een internationale Lux Life Award in de categorie food & drinks. En daar zijn we uiteraard méér dan fier op!


Magic Chocolates werd eind 2019 maar liefst 2 keer bekroond met een internationale Lux Life Award in de categorie food & drinks.

LUXlife

LUXlife is een luxe lifestylemagazine uit Groot-Brittannië dat de vinger aan de pols houdt van fashion, lifestyle, horeca en entertainment. Het magazine informeert zijn lezers over alle aspecten van een glamoureuze levensstijl. Jaarlijks reiken ze de prestigieuze Lux Life Awards uit in diverse categorieën zoals design, hotel, restaurant en food & drinks. Het is in deze laatste categorie dat Magic Chocolates werd voorgedragen voor de Lux Life Awards.


Food & Drink Awards

De Food & Drink Awards zijn een eerbetoon aan bedrijven die met succes tegemoet komen aan de verschillende levensstijlen, smaken en keuzes van de moderne consument door nieuwe en innovatieve producten op tafel te leggen. De afgelopen jaren is de voedsel- en drankindustrie immers drastisch gewijzigd. Als reactie op de massaconsumptie en overproductie zijn mensen meer en meer op zoek naar kwaliteitsvolle, ambachtelijke producten. Tegelijkertijd is er ook een wijziging richting producten van biologische oorsprong en vegetarische, veganistische of allergenenvrij alternatieven.


Winnaar van 2 Awards

De Very Pure Duro van Magic Chocolates won de Food & Drink Award voor de Beste Organische Pure Chocolade van 2019. Deze pure chocolade bevat maar liefst 93% cacao, maar smaakt toch aangenaam en zacht. Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong en de chocolade is ook 100% allergenenvrij en veganistisch. Het bijzondere aan deze chocolade is dat hij slechts 7% suiker bevat. Bovendien is de gebruikte kokosbloesemsuiker een trage suiker waardoor hij ook geschikt is voor diabetici van type 2.


The Belgian Chocolate Factory won ook nog de Food & Drink Award voor het Beste Belgische dieet-chocoladebedrijf van 2019. Magic is Belgische chocolade, ambachtelijk gemaakt met de fijnste ingrediënten van biologische oorsprong en zonder smaak- en kleurstoffen. Magic is bovendien 100% allergenenvrij en vegan. Met enkel natuurlijke ingrediënten is Magic dus een gezonde lekkernij waar iedereen kan van smullen!


Magic Chocolates

De chocolade van Magic wordt volledig in het eigen atelier in Wetteren geproduceerd. Magic chocolade is te verkrijgen bij tal van winkels in België en ook in enkele winkels in het buitenland. Je kan Magic vinden in alle winkels van Bioplanet, maar ook bij lokale natuur- en gezondheidswinkels.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven