Magic steunt goede doel Superkrachtig Lekker

Ook wij maken een vuist tegen kinderkanker! We steunen daarom met Magic chocolade het goede doel SuperKrachtig Lekker. Die organisatie werkt rond een evenwichtige eetbeleving voor kinderen die vechten tegen kanker en daarvoor samen werkt met het UZ Gent.

Magic chocolade steunt het goede doel SuperKrachtig Lekker. Die organisatie werkt rond een evenwichtige eetbeleving voor kinderen die vechten tegen kanker en daarvoor samen werkt met het UZ Gent.

Eerst en vooral zullen zij zorgen voor een keuken in de afdeling kinder Hemato Oncologie en Stamceltransplantatie van het UZ Gent. Het is zeer belangrijk dat kinderen in behandeling goed eten zodat ze krachten hebben om door hun behandeling te komen. Vaak komt de ziekenhuismaaltijd op een moment dat de kinderen geen honger hebben of vinden ze deze maaltijd niet lekker. Hierdoor is een keuken op de afdeling iets essentieel, want dan kunnen ze zelf beslissen wat en wanneer ze willen eten.


Eén van de projecten die we steunen is de crowdfunding. Bij een storting van 100 euro of meer, kan je op bezoek komen in ons chocolade atelier. Een ander project is de goodiebag die SuperKrachtig Lekker zal uitdelen op de kinderkanker afdeling in UZ Gent. Ze delen deze uit aan zowel de vechtende kinderen als aan de ouders en verpleging, dokters...


Meer info over over SuperKrachtig Lekker en die manieren hoe je het project kan steunen vind je op https://superkrachtiglekker.com


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven