BELGISCHE CHOCOLADEMAKER

Gezonde chocolade Magic Chocolates
Allergenenvrchocolade Magic Chocolatesj

Proef de magie van onze Belgische chocolade, ambachtelijk gemaakt met de fijnste grondstoffen. We produceren onze heerlijke chocolade volledig zelf, zonder smaak- en kleurstoffen en vrij van allergenen. Omdat we kokosbloesemsuiker gebruiken is onze chocolade ook geschikt voor mensen met diabetes type 2. Met enkel natuurlijke producten van biologische oorsprong zorgen we zo voor een gezonde lekkernij waar iedereen kan van smullen!

Natuurlijke chocolade Magic Chocolates

DIERVRIENDELIJKE CHOCOLADE

Magic chocolade is niet alleen bio, maar ook 100% vegan! We gebruiken geen producten van dierlijke herkomst, maar uitsluitend plantaardige ingrediënten: cacao, kokosmelkpoeder, kokosbloesemsuiker, rietsuiker, suiker en vanille. We voegen enkel toe wat nodig is om onze chocolade te maken. Niets meer, niets minder!

Diervriendelijke chocolade Magic Chocolates
Vegan chocolade Magic Chocolates
Duurzame chocolade Magic Chocolates

DUURZAME CHOCOLADE

Ambachtelijke chocolade Magic Chocolates

Magic kiest 100% voor duurzaamheid. In onze chocolade gebruiken wij enkel biologische en natuurlijke ingrediënten. We combineren een topsmaak met maximaal respect voor natuur en producent. Onze cacao kopen we op biologische plantages. Ook onze verpakkingen zijn gekozen met respect voor het milieu: biologisch afbreekbaar en bedrukt met vegetale inkten op graskarton. Als groene pioniers in de chocolademarkt, houden we zo onze ecologische voetafdruk minimaal.